DigitalNorway > Feed > Bli med på dugnaden
in Åpen post DigitalNorway
18.11.2019, 09:02:45

Bli med på dugnaden

Er vi sammen om noe så får vi det gjerne til! Akkurat nå trenger vi i DigitalNorway din hjelp. Det tar ca 15 minutter av din tid, men vil bidra til mye verdi for små og mellomstore bedrifter fremover!


Litt bakgrunn:

Vi vil lansere et digitalt produkt som kan hjelpe små og mellomstore bedrifter i Norge i gang med sin digitaliseringsreise. Basert på en spørreundersøkelse og en evaluering av bedriftens digitale modenhet vil vi kunne gi konkrete anbefalinger for neste steg mot økt kundeverdi og konkurransekraft.

Men vi trenger først data fra ulike bedrifter for å bygge gode algoritmer! Det er disse algoritmene som styrer hvilke anbefalinger som skal gis på bakgrunn av evalueringen som gjøres. Helt automatisk og digitalt - smart ikke sant?


Hva du kan bidra med:

Enkelt og greit - svar på spørreskjemaet som ligger på denne lenken. 

j.mp/ddugnad

Spørreskjemaet består av 64 spørsmål fordelt på 9 kategorier. Spørsmålene er ganske enkle og det tar ca 15 minutter å gå igjennom hele skjemaet. Rådataene blir anonymisert og deretter delt med Handelshøyskolen BI som hjelper oss å bygge algoritmene. 


What's in it for you?

Du hjelper noen andre, men du vet ikke helt hvem. Vårt mål med produktet er å hjelpe flest mulig små og mellomstore bedrifter i Norge. Gi dem en kick-start i riktig retning. Vi håper du har tid og lyst til å være med på dugnaden ved å dele dine data.  


5
last 20.11.2019, 09:20:55


Få tilgang på kunnskap og nettverk du trenger i en digital hverdag – helt kostnadsfritt! 


Registrer deg nå, det tar kun noen sekunder.